Header image  

Maatschappelijk Engagement

Stad Lier

 
  
 
 
 
 

 
 
Actua

Kies zondag onze leiders van morgen !

Onnodig u erop te wijzen dat we bij elke verkiezing voor belangrijke keuzes staan. Ook nu zondag is dat niet anders.

Binnen elke kiesomschrijving vragen verschillende sterke kandidaten naar uw (voorkeurs)stem, en dit bij bijna elke partij.

Wat we nodig hebben weten we allemaal: sterke profielen met bewezen competenties die de titel staatsman waardig zijn.

Hiernaast heb je heel wat nieuwkomers die hun intenties en hun vaardigheden nog moeten aantonen. Ook onder deze nieuwkomers zie ik heel wat talent! Wat je ook doet: kies wijs !

Tegen "iets" stemmen is tegen jezelf en iedereen stemmen... slechte leiders brengen immobilisme met zich mee en daar krijgen we allemaal last van.

Voor zij die het beu zijn, of niet de tijd hebben gehad om een weloverwogen keuze te maken: Om je te helpen heb ik een oefening gedaan van kandidaten over gans het land en over alle partijen heen. Het is een subjectieve maar wel eerlijke oefening.

Hoe ik de selectie gedaan heb:

- selectie 1: van de kandidaten waarmee ik van dicht of van ver mee samengewerkt heb.

- selectie 2: uit selectie 1 heb ik de kandidaten gewogen op basis van hun kunde en hun prestaties van de afgelopen jaren. (dit is zeer subjectief) ... >>directe link daar de pdf <hier>

Aandachtspunten:

1. ik geef per partij mijn persoonlijke referenties. u kan natuurlijk ook aan meerdere namen uw voorkeursstem geven. Dat ga ik ook doen! Er zijn nl nog meer kandidaten die goede kwaliteiten hebben... maar als ik er niet mee samengewerkt heb komen ze niet in aanmerking.
2. je mag maar voor 1 partij per kamer (kamer en senaat) kiezen.

Om je voorkeuren te bepalen kan je gebruikmaken van de online vragenlijsten zoals: http://www.standaard.be/extra/verkiezingen/stemtest -->

let wel dit soort vragenlijsten zijn indicatoren... je kiest nog altijd zelf.

Alle Vlamingen over gans Vlaanderen en Brussel: Zeker zij die aan blanco denken: wat dacht je van deze minimale keuze waar we allemaal beter van zullen worden :

- Senaat: Staatsman Frank Vandenbroucke (lijstduwer Senaat)

Lierenoars... kekt ne keer hiere: ons Sylvie Bracqué is oek op de lijst ( 5de oepvolger. Als ge nor moan lijs kekt, dar ston nog meer kandidate in... 't zen goei echteg woar.

 


Ons Vlaamsche land verdient meer !
 

 
Links
 
 ©2008 Öztürk Taspinar